Rosebuds (rožių pumpurai)

Rosebuds (rožių pumpurai)

Tas švelnus ir vasariškas šviežiai nuskintų rožių aromatas… Kad išgauti patį gryniausią aromatą, atrenkami tik tvirti, rausvi pumpurai, jų lengvas, natūralus saldumas: galite tai vadinti Anglijos sodu arbatos puodelyje.

Kažin ar yra gėlių, švelnesnių ir trapesnių, nei aksominiai rožių pumpurai – rekomenduojame šią arbatą ruošti labai atsargiai, kad išgautumėte salsvą, raibuliuojantį ir gaivinančiai subtilų skonį. Arbata gražiai atrodo pateikta permatomame sikliniame inde, kur galima grožėtis vandenyje besisukančiais rožių žiedlapiais, o jos skonis bus tikras malonumas.

Kaip teisingai paruošti gėrimą

Vienam puodeliui arbatos (maždaug 200 ml vandens) paimti du arbatinius šaukštelius (apie 4 g) mišinio ir užplikinti verdančiu vandeniu, palaikyti apie 3-5 min., priklausomai, kokio pageidaujate stiprumo. Arbatai ruošti visada naudokite tik šviežiai užvirintą vandenį.

Paruoštas šaltuoju būdu, šis gėrimas puikiai tinka šampano kokteiliams.

Klausti dėl produktų asortimento ir kainų