Marrakech Mint

Marrakech Mint

Įkvėpta Maroko turguose parduodamos arbatos aromato, Whittard sumaišė dūminę Gunpowder Green su šviežiais pipirmėčių lapeliais, ir pridėjo žiupsnelį mėlynųjų rugiagėlių žiedlapių, kad suteiktų gėrimui Britanijos dvelksmą.

Suspaustos į gumulėlius ir sudžiovintos „parakinės” arbatžolės, buvo viena pirmųjų prekių kinų ir arabų tarpusavio prekyboje. Nuo tada ji smarkiai išpopuliarėjo Šiaurės Afrikoje, kur tradiciškai yra maišoma su mėtomis ir pateikiama labai stipri ir saldi. Galbūt jūs taip pat norėsite mėgautis Marrakech Mint arbata, tradiciškai pateikta su medumi ar cukrumi, mes tik rekomenduotume ją ruošti užpilant ne verdančiu, bet šiek tiek pravėsintu vandeniu, kad lengvai ir iš lėto atsiskleistų visi įstabaus skonio niuansai – tai netikėtai gaivinantis ir atpalaiduojantis gėrimas po sunkios ir įtemptos dienos.

Sudėtis: Palaida arbata – žalioji arbata, 10% pipirmėtė, rugiagėlių žiedlapiai, kvapiosios medžiagos. Arbata maišeliuose – 80% žalioji arbata, 20% pipirmėtė.

Kaip teisingai paruošti gėrimą

Vienam puodeliui arbatos (maždaug 200 ml vandens) paimti nubrauktą šaukštelį (apie 2 g) arbatžolių. Jas užplikinti šviežiai užvirintu vandeniu, atvėsintu maždaug iki 80 laipsnių ir palaikyti apie 2-3 min., priklausomai nuo pageidaujamo stiprumo. Idealiai temperatūrai rekomenduojama nekaitinti vandens iki pilno virimo, arba palikti užvirintą vandenį 3-5 minutėms, kad atvėstų.

 

Prekės kodas Prekės aprašymas Pakuotė
Kaina (SU PVM)
212DEZ “Marrakech Mint” biri plikoma arbata metalinėje dėžutėje 120 g 16,00

212MAI “Marrakech Mint” arbata maišeliuose be vokelio (50 vnt. pakuotėje) 125 g 6,00

 

Klausti dėl produktų asortimento ir kainų