English Rose

English Rose

Tai prasidėjo Kinijoje Mingų dinastijos laikais (1368 – 1644), kai arbatos meistrai pirmą kartą pabandė rožių pumpurų ir žiedlapių pagalba prisotinti arbatos lapelius eteriniais rožių aliejais. Rožės buvo vienos iš pirmųjų gėlių, naudotų ruošiant aromatinius arbatos mišinius, taip pat naudoti kvepenių, orchidėjų ir jazminų žiedai.

Whittard atkūrė klasikinės rožių arbatos “Meigui Gongfu“ skonį, juodąją kinišką arbatą praturtindami nuostabiais gėlių aromatais ir rožių žiedlapiais. Tik vienas gurkšnis subtilaus ir gundančio salsvo skonio gėrimo, nuneš jūsų mintis per žaliuojančias ir žydinčias kalvas.

Sudėtis: juodoji arbata, 6% rožių žiedlapiai ir pumpurai, kvapiosios medžiagos.

Kaip teisingai paruošti arbatą

Vienam puodeliui arbatos (maždaug 200 ml vandens) dėti nubrauktą šaukštelį (apie 2 g) arbatžolių ir užplikinti verdančiu vandeniu. Palaikyti apie 3-5 min., priklausomai nuo pageidaujamo stiprumo. Visada naudokite tik šviežiai užvirintą vandenį. . Paruošta arbata rekomenduojama mėgautis natūralia arba su trupučiu pieno.

Prekės kodas Prekės aprašymas Pakuotė
Kaina (SU PVM)
012DEZ “English Rose” biri plikoma arbata metalinėje dėžutėje 100 g 16,00

012PAK “English Rose” biri plikoma arbata pakelyje 100 g 8,00

012VOK “English Rose” arbata maišeliuose, supakuota atskiruose vokeliuose (25 vnt. pakuotėje) 50 g 7,00

 

Klausti dėl produktų asortimento ir kainų