Coconut Truffle

Coconut Truffle

Sumaišius tyrą baltąją arbatą, pienišką kokosą ir kakavos pupelių grūdelius, šis baltojo šokolado triufelių skonio gėrimas išties gali būti priskiriamas prie desertų – kažin, ar kas pasakytų, jog jame visai nėra cukraus?

Baltoji arbata išsiskiria savo ypatingu, šviežiu gaivumu dėl kruopštaus ir atsakingo jos rinkimo proceso: skinami tik jauniausi du viršūnės lapeliai ir viršūnės pumpurai, kurie lengvai apdžiovinami, kad sustabdyti oksidacijos procesus. Rezultatas – tai nuostabus, minkštas, krištolinis skonis, kuris puikiai dera mišiniuose. Whittard skonio meistrai pridėjo šiek tiek gervuogių lapų, kad saldumą praturtintų sodresniais tonais. Jie išryškėja arbatos ruošimo procese ir papildo kreminį baltojo šokolado skonį. Didelis antioksidantų kiekis, bei tonizuojantis ir stiprinantis poveikis leidžia mėgautis šiuo gėrimu-desertu be jokio sąžinės graužimo.

Baltosios arbatos sudėtyje gausu natūralaus antioksidanto EGCG, kuris pasižymi stipriu priešvėžiniu poveikiu, senėjimo procesus stabdančiomis savybėmis, teigiamai veikia odą, akis ir suteikia bendrą žvalumo pojūtį.

Sudėtis: 30% baltoji arbata, 27% kokoso riešuto gabaliukai, 14% obuolių gabaliukai, 13% kakavos grūdeliai, 7% gervuogių lapai, 5% saldžiosios seratonijos gabaliukai, kvapiosios medžiagos.

Kaip teisingai paruošti gėrimą

Vienam puodeliui arbatos (maždaug 200 ml vandens) paimti du nubrauktus šaukštelius (apie 4 g) arbatžolių. Jas užplikinti šviežiai užvirintu vandeniu, atvėsintu maždaug iki 80 laipsnių ir palaikyti apie 2-3 min., priklausomai nuo pageidaujamo stiprumo. Idealiai temperatūrai rekomenduojama nekaitinti vandens iki pilno virimo, arba palikti užvirintą vandenį 3-5 minutėms, kad atvėstų.

Klausti dėl produktų asortimento ir kainų